Categories:

Vanochtend stond de hele conceptlijst op de site van het Gewest. Ik natuurlijk meteen kijken wie mijn collega (kandidaat) Statenleden zijn.

Een paar bekenden, van naam en/of gezicht. Ron Hillebrand ken ik uit de verhalen van Hotze. Toen Ron nog wethouder was in Leiden had hij een project van Hotze in zijn portefuille (Herontwikkeling Lammenschans).

Het ziet eruit als een sterke lijst. Gezien de mensen die niet op de lijst staan mag ik best trots zijn dat ik er wél op sta, en zo hoog ook. Ik blijf echt super verrast en blij dat ik op plaats 8 sta. Maar het blijft spannend natuurlijk tot aan 16 december of ik op die plaats blijf staan.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com