Categories:

In de nacht van maandag op dinsdag heb ik, voor de tweede keer in 6 weken tijd, een behoorlijke buikgriep gehad. Elke 45 minuten tot een uur werd ik wakker om over te geven. Mijn middenrif is nu helemaal beurs en pijnlijk van al het overgeven.

Dinsdagochtend om 9.00 werden we in het Westeinde verwacht voor de echo, en, hoe ziek ik me ook voelde, daar wilde ik wel graag heen. Niet uitstellen en nog langer in onzekerheid zitten. Dus na nog even over te geven voor we weggingen kwamen we zonder overgeven in het ziekenhuis aan. We waren eigenlijk te laat, dus moesten we wat langer wachten. Uiteindelijk mochten we dan toch naar binnen.

De echo werd gedaan door een AIO onder supervisie van een gynaecoloog. Dit betekende dat er wat langzamer gewerkt werd en meer werd uitgelegd. Dat was wel prettig voor ons. Meteen toen de echo-kop op mijn buik werd gezet zagen we de beeb zitten. En een paar seconde later zag ik het hartje kloppen! Wat een opluchting!

Er werden metingen gedaan en daaruit bleek dat de groei precies gelijk liep met mijn verwachtte zwangerschapstermijn. Die vorige echo was dus echt een meetfout! Onze beeb loopt precies gelijk en is dus nog steeds uitgerekend op 1 juni 2008. En, omdat we verder zijn dan 10 weken werd er ook even gekeken of de hersentjes goed waren aangelegd (yup) en het schedeltje en buikje goed dicht waren gegroeid (yup). 

Alles is dus helemaal in orde. Het goede nieuws moet nog even echt landen, maar ik ben erg blij met dit nieuws. Voor mij dus geen vroege echo’s meer, want we hebben nu 2 weken voor niets in onzekerheid gezeten. Nergens voor nodig geweest, maar ja, het had ook anders kunnen lopen.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com