Categories:

Aanstaande woensdag dan gaan we naar de stembus en daar moeten we het weer mee doen de komende 4 jaar. Dat is niet helemaal waar, want op 7 maart 2007 zijn er wéér verkiezingen. Voor de Provinciale Staten. En er zijn goede redenen om dan óók te stemmen! Niet alleen bepalen de Statenleden de samenstelling van de Eerste Kamer, maar hoogstwaarschijnlijk sta ik ook op de lijst!

Vanmiddag heb ik namelijk te horen gekregen dat ik op de conceptlijst van de Partij van de Arbeid sta, en wel op plaats 8: Hartstikke verkiesbaar dus! Goed nieuws dus. Ik zal de Gewestelijke Vergadering van 16 december wel nog moeten overleven, maar er wordt vanuit gegaan dat zeker de eerste 14 op de lijst wel verkiesbaar zijn. Er moet dus een hoop gebeuren wil ik daar buiten vallen!

Spannend!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com