Categories:

Hotze, Nura en ik zijn een paar dagen in Hoogezand in het huis van vrienden die op wintersport zijn. Veel handiger dan een hotel, want alles voor de baby is aanwezig! Minder slepen, minder gedoe en rustige nachten omdat Nura een eigen kamertje heeft.

We zitten op 10 minuten rijden van Groningen af en dat is voor ons echt even lekker eruit. Dus vandaag Stad in, beetje winkelen. Lekker toeristisch geparkeerd (Ossemarktgarage, super gave parkeergarage) en daarna boodschappen doen in de spik-splinter-nieuwe-aller-grootste-Jumbo-van-Nederland in de Euroborg. Wel voor we weggingen een gevecht gevoerd met de Bugaboo van hier. Wij hebben een Urban Jungle en dan is een Bugaboo een hele andere kinderwagen. Wellicht omdat we anders gewend zijn, maar wat een rotwagen is dat. We kregen hem eerst niet uitelkaar, en toen we eenmaal in Groningen waren niet meer in elkaar. Zucht…

Na Nura moe op bed gelegd te hebben in het bedje van Mirte, koken wij een lekker luxe etentje voor ons tweeën. Tussen gang 1 en 2 gaat ineens de bel: niemand voor de deur. Wel zie ik achter onze auto een paar jongens wegschieten. Haha… belletje lellen is hier hot! We wisten dat ze hier in Oost-Groningen soms wat achterlopen, maar spelletjes uit 1910 zijn hier nog steeds in trek. Heb dus de autosleutel gepakt en onze automatische deurvergrendeling open en dicht gedaan. Daar schrokken ze van… “Gesnapt,” en ze verdwenen in het donker!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com