Categories:

Poeh, ik heb lang niets geschreven hier. Het is de afgelopen tijd zo hectisch geweest hier. Julyan heeft erg veel last van zijn maag/darmstelsel. We zijn er nu achter dat er een zenuw bekneld is geraakt tijdens de snelle bevalling en dat dit wellicht de oorzaak is van het feit dat Julyan eigenlijk constant ontevreden was. Met behulp van een osteopaat lijkt er nu verbetering. Hij is gisteren voor de tweede keer behandeld en het was echt een ander jongetje gisteren. Het was weer het relaxte mannetje die we kenden uit de kraamtijd.

Met mij gaat het fysiek erg goed. Ik voel me goed in mijn vel en ben alweer terug op het gewicht van voor mijn zwangerschap van Julyan. Nu die ene kilo van Nura’s zwangerschap nog. Ik kolf nog steeds alle voeding af en het kolven gaat eigenlijk heel goed. Ik heb een goede productie en kan elke dag een volle beker in de vriezer zetten. De vriezer puilt nu uit, heb een paar bekers bij Judith weten te stallen tot a.s. dinsdag als onze vrieskast geleverd zal worden. Met een inhoud van 88 liter kan ik nog wel even doorkolven voordat die vol is (en kunnen we weer eens frietjes inkopen om zelf te bakken).

Metaal heb ik het best zwaar met het huilen van Julyan. Ik ben overdag vaak alleen met hem en Nura. En als het dan te lang tegen zit dan zit ik gauw aan mijn tax. Het telt natuurlijk door: de eerste paar dagen trek je het wel, dat gehuil en gekrijs, maar hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt. Gelukkig werkt Hotze nu dichtbij, in Den Haag, en kan hij dus op spitsmomenten even bijspringen. Het is goed om met z’n tweeën ervoor te staan.

Al met al gaat het hier wisselend. Julyan groeit goed, drinkt goed en slaapt de nachten redelijk goed. Nura doet het goed, ze is erg lief voor haar broertje (die ze bibi of mannie noemt) en helpt mee met dingetjes in het huis. Maar aan de andere kant heeft Julyan dus erg veel last van kramp, meegehapte lucht en slaapt hij moeilijk overdag. Er zit verbetering in en we hopen dat het doorzet!

Oja, nog meer goed nieuws! We hebben er een nichtje bij… a.s. zaterdag op kraamvisite. Ben heel benieuwd naar haar.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com