Categories:

Nog twee nachtjes slapen en een nachtje vliegen en dan ben ik weer terug in het koude kikkerlandje.

Dan nog drie en een halve week campagnevoeren en het is zover! Dan gaat Student en Stad weer groeien. Het Dagblad geeft ons 1 zetel. Daar ben ik zeer trots op. Want, er zijn 400 lezers van het Dagblad van het Noorden gebeld om deze peiling tot stand te brengen. Even reconstrueren: Dat betekent dat er tot een aantal mensen hebben aangegeven op ons te gaan stemmen. En dat terwijl onze doelgroep geen lezers zijn van het Dagblad. En zelfs als ze wel lezer zijn, dan is het zeer de vraag of ze wel een vaste telefoon hebben, of hem ook opnemen. Dus, om dan toch een zetel toebedeeld te krijgen, maakt mij enorm trots! We zijn op de goede weg!

In mijn afwezigheid heeft ons campagneteam niet stilgezeten. Naast full-time in de stad aan de slag te zijn geweest hebben we ook de landelijke pers gehaald! In het programma De Ochtenden op Radio 1 en in de Metro.

Tags:

One response

  1. Het lijkt me sterk dat er 400 lezers van het Dagblad zijn gebeld. Namens het Dagblad zullen 400 mensen zijn gebeld, maar dat zal vast een representatieve steekproef van de bevolking zijn geweest. En als studenten daarin ondervertegenwoordigd waren, zal daar een zwaardere wegingsfactor aan gegeven zijn. Desondanks is het altijd de vraag hoe betrouwbaar zo’n peiling is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com