Categories:

Gisterenavond heb ik een bijeenkomst gehad met de campagnecoördinatoren van de lokale PvdA afdelingen binnen de regio Haaglanden/Westland. Deze bijeenkomst was bedoeld om met elkaar kennis te maken en om de landelijke campagnestrategie kenbaar te maken met de vraag of de lokale afdelingen zich zouden willen aansluiten bij de campagne zoals deze is opgesteld door TEAM BOS. Aanwezig waren een aantal kopstukken uit de verschillende afdelingen en Tweede Kamerlid Angelien Eijsink. Het was een vruchtbare bijeenkomst.

Heel veel kan ik natuurlijk niet kwijt over de inhoud van de campagne, maar ik kan wel stellen dat Balkenende en consorten hun borst nat moeten maken. Er is geanticipeerd op alles en niemand wordt vergeten. Het gaat gegarandeerd spannend worden en de strijd is nog lang niet in volle hevigheid losgebarsten.

Wat ik wel kan zeggen is dat de campagne erom draait om zoveel mogelijk aanwezig te zijn op straat om informatie te geven en te vragen of de mensen op de PvdA willen gaan stemmen. Dit is het onderdeel van de campagne genaamd “Meer Rood op Straat.” Daarnaast gaat Wouter natuurlijk ook het hele land in. Hij heeft een overvolle agenda en reist van dorp tot stad om nieuwe plannen te presenteren, mensen te ontmoeten en duidelijk te maken waarom het belangrijk is dat er een kabinet komt waarin de PvdA de grootste is.

Maar eerst a.s. weekend het congres in Rotterdam. De kieslijst en het program staan op de agenda. Voor mij een training vrijwilligersmanagement. Ben benieuwd.

pvda

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com