Het bijhouden van blogs dat doe ik voor mezelf. Sorry, lezers, maar ik schrijf mijn stukjes in eerste instantie voor mezelf. Dat jullie ze leuk/interessant/aangrijpend/stom vinden en ze daarvoor komen lezen, dat is een bijkomend leuk feit, maar ook als niemand ze kwam lezen, zou ik ze schrijven. Maar nu schijnt het zo te zijn dat niet iedere lezer dat begrijpt. Dat sommige lezers vinden dat ze het recht hebben om meer te lezen dan dat ik opschrijf, omdat ze het overige ook kwamen lezen.

Dat lijkt mij niet.

Hetgeen te lezen is, is hetgeen ik kies om op een blog te zetten. Alles wat er niet staat, daar heb ik niet voor gekozen om het online te zetten. Redenen om tot die keuze te komen zijn zeer gemengd: ik vind het niet belangrijk genoeg, het houdt me niet bezig, ik krijg het domweg niet op papier of hetgeen ik zou willen schrijven is voor anderen niet leuk om online te hebben staan.

Het fijne van een blog is, dat het mijn blog is en dat ik erop schrijf wat ik wil. De stukjes die ik schrijf zijn mijn hersenspinsels maar alles wat er niet staat is niet iets dat ik niet ben. Verrassend genoeg ben ik meer dan wat ik blog.

Gelukkig maar, want ik blog maar weinig

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com