Categories:

Nura slaapt eigenlijk nooit bij ons in bed. Dat is gevaarlijk als je niet enorm veel maatregelen neemt om verstikking, wiegendood ed. te voorkomen. Alleen ‘s ochtends, na een voeding om bijvoorbeeld 8 uur wil ik haar wel eens in bed laten liggen. Dan ben ik zelf zo goed als wakker en kan er dus weinig gebeuren.

in bedToch ben ik al twee keer wakker geworden midden in de nacht waarbij ik er zeker van was dat ze bij ons lag en ik me dus een hoedje schrok omdat de deken hoog opgetrokken was. Vannacht was de tweede keer dat ik Hotze wakker gemaakt heb met de vraag “waar is Nura?”

De eerste keer lag Koei (de kat) niet op het voeteneind maar op de plek waar Nura zou moeten liggen. Ik schrikken natuurlijk, en pas nadat ik Koei aanraakte wist ik dat Koei Koei was en niet Nura. Daarna heb ik Hotze wakker gemaakt, want als de ene Koei was (en ze niet onder hem lag) dan zou ze bij Hotze moeten liggen. Maar hij had ook de dekens zo hoog opgetrokken…

Gelukkig ligt Nura op die momenten gewoon lekker te slapen in haar eigen ledikantje, op haar eigen kamertje. Ik denk dat het de babyfoon is waar ze dan even in geprutteld heeft waardoor ik in mijn slaap denk dat ze bij ons op de kamer is. Tja…

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com