Categories:

In de zijbalk op deze site staan “Ads by Google.” Deze worden aangepast op de inhoud van deze site. Aangezien ik een aantal keer geschreven heb over zwangerschap stonden er de afgelopen dagen advertenties die gingen over zwangerschap.

Kijk ik net en wat zie ik: “Nestlé Baby & Kindervoeding.” Euuhhh… dat is toch niet echt gerelateerd aan de inhoud van deze site. Wij zijn nou niet echt afnemers van die kindervoeding. Nura krijgt nog gewoon borstvoeding en eet met de pot mee. Nestlé komt er niet aan te pas. Mmm… Google zit dus mis.

Nu zie ik die advertentie overigens niet meer, maar wellicht dat hij nu weer zichtbaar wordt omdat ik er nu wél over geschreven heb. Je hebt het niet in de hand hè?

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com