Categories:

Er gaat een wereld voor je open als je radio begint te luisteren. Eigenlijk deed ik dat nooit, als ik muziek wilde horen zette ik een cd op of de tv aan, maar de radio heeft zo z’n voordelen… Je kan er namelijk allerlei leuke dingen winnen! Daar ben ik deze week achter gekomen.

Afgelopen maandag heb ik meegedaan aan de 24 Game van RabRadio op Radio 3. Het spelletje op de radio was gebaseerd op de TV-serie 24, die ik ook volg (zeer meeslepend, bijna filmachtig, briljante serie). Van de tv-serie is nu een Playstation 2 spel uit en die kon je winnen. Nu heb ik geen Playstation 2, maar die kon je ook winnen aan het einde van de week, en als ik die niet zou winnen zou ik iemand vast blij kunnen maken met het spel.

Maar goed, ik heb een mailtje gestuurd aan Paul van RabRadio en werd geselecteerd om als eerste in de huid van Jack Bauer (de hoofdpersoon uit de serie en de game) te kruipen. Ik moest binnen 24 uur een bomexpert vinden die op de radio zou vertellen hoe je een bom onschadelijk moest maken (net als Jack Bauer dat elke aflevering ongeveer doet, haha). Nou, ik aan de slag natuurlijk! Ik heb het Ministerie van Defensie gebeld en na heb uitgelgd te hebben waar het om ging gingen zij akkoord. 24 uur later belde de dj Paul Rabbering naar een speciale bomeenheid van de Landmacht en kreeg Sergeant Majoor van Leeuwen aan de lijn. Deze heeft toen keurig uitgelegd hoe je een bom onschadelijk maakt (ontsteking weghalen… duh, had ik ook nog kunnen bedenken). Maar goed, ik had gewonnen!! Woo hoo…

Vandaag de finale van het 24 game. De afgelopen dagen waren er nog 3 andere Jack Bauers aan de slag gegaan en zij hadden allemaal hun opdracht goed vervuld. Degene die als eerste met het juiste antwoord op een vraag in de studio zou komen zou de Playstation 2 krijgen… Ik was niet de eerste… maar de eerste wist het antwoord niet! Ik dus meteen weer bellen, en ja hoor, hij ging over! Wie was de partner van Jack Bauer en de vriend van Jack’s dochter in seizoen 3? Chase Edmunds natuurlijk!!! hahaha… Die playstation komt dus mijn kant op.

Nu kijken of het gamen echt zo verslavend is en of dat dan dus genetisch bepaald is…

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Per mail op de hoogte
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com